16/02/14 Ruta 6 Puig Gros

Dia radiant, per una ruta molt variada, entretinguda i divertida.
El principi el té en comú amb la ruta 4, enfilant per l'urbanització Casa Nova. Un cop la deixo enrere, és una pista ample, en un primer tram puja bastant, res que no es pugui fer amb plat petit, pinyó gran i  paciència.
A la que planeja, ja marca el desviament que ens durà al Puig Gros, tot i que en aquesta ocasió, he fet una petita escapada, a menys d'un quilometre es troba el mirador de Canyet, que té unes vistes impressionants, com les de la foto que acompanya aquest escrit.
Reculo, fins agafar de nou la ruta marcada, és corriol, prou ample per anar pedalant amb tota comoditat, al igual que la resta del camí, hi ha bastant pedra, fixe i gran, Vaig costejant, el mar es veu entre els arbres a cada poc. El camí porta fins a enllaçar amb la ruta 4, que vaig fer fa quinze dies.
Es va a parar a una pista que s'endinsa en el bosc, en un camí de baixada ràpid i divertit, a mode de baranes, hi ha troncs llargs col·locats sobre soques tallades, que donen un aspecte peculiar, fins que el camí es torna en corriol. En que he hagut de posar el peu a terra, no per tècnic, sinó per baix. El corriol acaba a la riera de les Comes, segueixo i al cap de poc ja estic de nou a Sant Feliu.
Fitxa de la ruta 6 / Track Garmin Connect
Pàgina de seguiment del projecte: RUTES BTT BAIX EMPORDÀ

Cap comentari :