02/02/14 Ruta 5 L'ermita de Sant Elm

Aprofitant que acabo de fer la ruta 4, que ha estat curta, al igual que la 5 i que tinc més ganes de pedalar, decideixo fer les dues el mateix dia.
La pujada fins a l'ermita de Sant Elm, és per asfalt, amb vistes a la badia i al port de Sant Feliu de Guíxols. Un cop dalt, és preciós veure com el sol de la tarda. comença a caure, en un dia clar, les vistes són espectaculars, amb raó, diuen que és on Ferran Agulló, li va sorgir la idea del terme Costa Brava per primer cop, tot i que hi ha diferents versions en diferents ubicacions.
A la que es creua la carretera que connecta Sant Feliu de Guíxols amb Tossa de Mar, el recorregut passa per un corriol no massa ample, molt divertit i ràpid. Es va a parar a una pista que s'endinsa en el bosc, en un camí de baixada molt curiós, a mode de baranes, hi ha pilones troncs llargs col·locats sobre soques tallades, que donen un aspecte de carretera rústica, fins que el camí es torna en corriol.
Un corriol, en que he hagut de fer bastant peu a terra, no per tècnic, sinó per baix, el bosc està, en alguns trams, sobre el camí, a no massa alçada, el meu metre vuitanta-cinc sobre la bicicleta, m'ha fet donar de cap contra alguna que altre branca.
Ruta curta, amb bones vistes al mar i un tram per gaudir intensament del bosc.
Fitxa de la ruta 5 / Track Garmin Connect
Pàgina de seguiment del projecte: RUTES BTT BAIX EMPORDÀ

Cap comentari :