02/02/14 Ruta 4 La vall de Sant Amanç

Aquesta, conjuntament amb les tres rutes properes, la 5, 6 i 7, són les que passen més aprop del punt de sortida d'aquest projecte. L'oficina de turisme de Sant Feliu, està  a uns 400 metres de la Porta Ferrada, on dono inici a totes les rutes.
Només començar, em desvio una mica de la ruta original, és el que té estar a casa, al conèixer els carrers per on passo, em distrec i acabo seguint els indicadors de la ruta 6, total són uns centenars de metres de més, que ajuden a demostrar que em perdo fins i tot a casa meva.
El primer tram, és de pujada,  passant per camins de terra, on acostumo anar a córrer tot sovint, fins que arribo a l'urbanització, Casa Nova, on al acabar el tram d'asfalt, comença un corriol, que em sorprèn, pel divertit que és.
No sóc un gran ciclista damunt la btt i de vegades he de fer peu a terra, per salvar desnivells i zones tècniques, aquesta ruta, és divertida i té un xic de tot, només la pinassa encara molla, per les pluges d'ahir, aporten dificultat, juntament amb algun tronc caigut que complica la situació.
A la que acaba el corriol surt a una pista, que segueix baixant, fins arribar a Sant Amanç, per via asfalt tornar al punt de partida. Tal i com diu la web, és un interessant "divertimentto".
Fitxa de la ruta 4  / Track Garmin Connect
Pàgina de seguiment del projecte: RUTES BTT BAIX EMPORDÀ