01/02/14 Ruta 3 Castell de Solius

Dia trist i apagat, just en el moment de sortir comença a ploure. Per sort només és aigua i farà més divertida la sortida. 
He sortit des de la Porta Ferrada, tal i com pertoca en aquest projecte. Mentre pedalava sota la pluja i havia qui em mirava estranyat, qui ho feia amb cara de dir, pobre a aquest l'ha atrapat la pluja i qui com jo, deixava simplement de mullar-se a divertir-se sota l'aigua.
La ruta de btt, és molt curta, però em té enamorat, l'acostumo a fer sovint. El Castell de Solius, per mi, és de comte de fades, el bosc que l'envolta em fa imaginar histories d'altres temps. Un corriol, molt curt, porta fins els escalons picats en pedra, que li donen un aire de misteri. Veure la paret fortificada impressiona, la seva porta de punt rodó, obre un camí amb molta màgia. Amb unes vistes molt interessants de la Vall d'Aro un cop dalt, tot i que avui, degut a que calço sabatilles de btt amb cales i aquestes patinen bastant amb pedra mullada, he desistit de pujar-hi.
Estar en el bosc quan plou, és aguditzar els sentits, hi ha més silenci del normal, els animalons estan a resguard, permet escoltar la pluja com va caient i el soroll de les rodes al lliscar pel terra enfangat. El bosc es veu més viu.
Pàgina de seguiment del projecte: RUTES BTT BAIX EMPORDÀ