19/01/14 Ruta 2 El Ridaura

Pluja des del primer minut fins l'últim, ha aportat un plus de diversió a aquesta sortida en btt. He pogut observar com qui només es mullava de mala de gana i qui fruïa del dia, caminant, corrent o pedalant.
Quan duia una estona pedalant sota la pluja i l'aigua ja m'estava calant, amb el peus que nedaven dintre les sabatilles, he recordat com quan de petit. Deixava el paraigües a la mà, sense obrir, per sentir com la pluja m'acariciava la pell, sense més pretensió que gaudir aquell moment, sense més preocupació que sentir la vida, sense pensar en el després.
Amb aquest tarannà he gaudit dels bassals d'aigua, esquivant-ne uns i passant pel mig d'altres, del fang que s'anava impregnant a la bicicleta i a la roba. Quan la pluja s'ha intensificat, les meves ganes de diversió també ho han fet.

El recorregut té molt en comú amb la ruta 1, la Vall d'Aro, allargant-ne una mica el recorregut, en el seu inici per la via verda, fins enllaçar amb la variant del GR92, que ens porta fins al Mas Pla o la tornada és per una pista molt fàcil, però avui plena de bassals, fins creuar el Ridaura i tornar a enllaçar per la via verda. 
Fitxa ruta 2 / Track Garmin Connect

Pàgina de seguiment del projecte: RUTES BTT BAIX EMPORDÀ