18/01/14 Ruta 1 La Vall d'Aro

Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols
Quatre gotes no poden amb la il·lusió de començar un nou projecte. Com és pedalar les totes les rutes de btt del Baix Empordà.
Faig camí cap a la Porta Ferrada, on començaran totes les etapes, és un lloc amb encant, amb història i incertesa, no es sap la seva data de construcció exacte. Un bon punt de partida per emprendre aventures.
La primera etapa, la ruta 1, l'he anada a buscar mitjançant la via verda. L'inici ha estat a Castell d'Aro, és una ruta molt fàcil, curta i planera. Fins a Santa Cristina d'Aro, segueix per la via verda, a partir d'aquí es desvia per anar a trobar el Ridaura, per camins de terra, fins travessar una part urbanitzada.
La resta de tram, té un gran encant i cap dificultat, és una pista, propera a la carretera, en que es respira aire de bosc. Els dies grisos, amb una mica de pluja, renten el bosc i la mirada per veure, encara més, el seu encís.
Va seguint, fins arribar a creuar el Ridaura, habitualment, com avui, amb quasi gens de cabdal. Retorn al punt d'origen de la ruta i a pedalar de nou cap a la Porta Ferrada.
Fitxa de la ruta 1 / Track Garmin Connect

Pàgina de seguiment del projecte: RUTES BTT BAIX EMPORDÀ

Cap comentari :