17/01/14 Rutes Btt Baix Empordà. Presentació del projecte

Senyalització rutes btt
Un nou projecte, una nova il·lusió. Tot i que en aquest cas neix d'una idea que té més de 10 anys i que no he posat en pràctica fins ara.
L'idea va sorgir, el 2003, al començar a fer bicicleta de muntanya. Vaig descobrir que hi ha diferents centres btt repartits per Catalunya. Al veure la informació del més proper a casa, em va venir al pensament  fer totes les rutes, que hi ha marcades al Baix Empordà, cosa que no he fet mai. Fins ara, he agafat un camí  a veure on sortia i si calia tornava enrere, així mica en mica he après camins i corriols, que en bona part dels seus trams coincideixen amb aquestes rutes.
El projecte és senzill d'explicar, fer totes les rutes, en total 21. En el sentit en que estan indicades. Al ser circulars, el punt d'inici, serà el mateix que el punt final. Fins aquí seria massa fàcil. La dificultat ve, pel punt d'inici i final, que serà, en tots els casos, en les immediacions de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. S'han de fer d'una en una, no valdrà ajuntar rutes. Per liar una mica més el tema, les faré seguint l'ordre númeric de les rutes.
Tinc l'avantatge que les 9 primeres surten prop de casa i no serà un quilometratge molt alt, les altres ja serà més complicat.  Per arribar i tornar d'una ruta, sempre serà pedalant, sigui per pista, corriol o asfalt.
No hi ha cap termini per assolir aquest petit projecte, més que la intenció de fruir cada pedalada i d'aquesta terra banyada pel mar.
Web del Consell Comarcal on hi ha les rutes
Pàgina de seguiment del projecte: RUTES BTT BAIX EMPORDÀ