Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

20/12/13 Col·laboro amb Neda el Món

Publicació Mundo Deportivo
No és cap secret que col·laboro amb Neda el Món, des de fa uns anys. Em podeu trobar habitualment a les travessies que organitza, no a totes doncs de vegades l'agenda no ho permet.
Hi aporto els meus pocs coneixements adquirits a ritme de braçada, a còpia de mantenir llargues converses amb la mar. Sobretot hi aprenc. El dia de la travessia no em cauen els anells per ser un voluntari més, muntant, desmuntant i ajudant en el calgui, tot i que sóc el voluntari que menys feina fa, doncs nedo la travessia.
Moltes vegades em pregunten per què ho faig. Hi ha diferents motius. 
El principal és que em diverteixo, disfruto molt la travessia des de dins, com que la nedo, sempre tinc la sensació que estic embolicant el meu propi regal i alhora sento que estic preparant la festa per la meva família d'aigua.
Una altre motivació és pel grup de persones que formen aquest projecte, no només els que el gestionen, sinó tots els  voluntaris. Les cares han anat canviant, l'esperit d'equip queda i tots ens desvivim per donar el millor de nosaltres mateixos, per fer gaudir de les aigües obertes, a tots els que decideixen fer-ho mitjançant Neda el Món.
Que sigui on va començar la meva passió per les aigües obertes, el 2009, també hi fa molt, he anat creixent com a nadador de la seva mà. Al ser un projecte no competitiu, va marcar la diferència en la manera d'afrontar llargues distàncies a mar. Ara em satisfà molt que d'altres persones, descobreixen el lluny que poden arribar i el molt que li pot aportar la mar, sense pressions de cronometratge i de classificacions.
Per tot plegat i molt més, jo col·laboro amb Neda el Món. 

Comentaris