25/09/13 Costa Brava nedant. Cavall Bernat - Port d'Aro

L'inici de tardor és un bon moment per nedar, fent l'etapa 4 del projecte de nedar la Costa Brava, en el seu tram número 33.
El recorregut no és d'uns dels més bonics de la Costa Brava. Fora de l'aigua és evident, edifici alt i lleig al costat d'un altre edifici alt i lleig. Tot i que Platja d'Aro, té un litoral preciós al sur i al nord d'aquesta platja. Dins l'aigua, degut al moviment de l'onatge i les corrents marines, si veu poca vida, si bé és cert, que si observem amb atenció, es poden veure espècies que viuen enterrades en el sediment.
Els primers 100 metres, des del punt de sortida, la part més al nord de la platja gran, encara hi ha roques i bastant moviment de peixos, a partir d'aquí i fins l'escullera del port, el fons és sorrenc, s'hi pot veure el dibuix de les corrents marines.
Aprofito que hi ha una mica d'onades per nedar a contra corrent i fer-ho més divertit.
Sé que hi ha meduses, les conegudes com ou ferrat, la Cotylorhiza tuberculata. Molt poc urticants, a més per si hi ha altres familiars seus, duc el neoprè. Tinc ganes d'observar-les. Li faig fotos, inclús vídeo, de ben aprop la trobo bonica, té el seu encant, el sinuós moviment per avançar i els petits peixos que les envolten.
Fotos
Vídeo
Seguiment del projecte a la pàgina: COSTA BRAVA NEDANT