15/07/13 Costa Brava nedant. Llafranc - Calella

Quan vaig definir aquest tram, encara no hi havia el Carril Aquàtic, el fet de ser-hi, ha estat un al·licient per anar-hi quan abans. És el tram 28 i  la segona etapa del projecte de fer la Costa Brava nedant.
Ha estat una magnífica manera de fer especial un dilluns, ho he nedat al acabar la jornada laboral, a última hora de la tarda. La calor, més la temperatura de l'aigua, més un recorregut amb múltiples sortides, fan que no dubti ni per un moment de fer-ho a pell, això si, amb boia per augmentar la meva visibilitat.
Inicio el camí a Llafranc, a la part més al nord, que l'ocupació de barques deixa nedar, al poc de començar veig les illes Formigues, recordo com fa pocs dies hi vaig arribar nedant. Abans de de sortir de la badia de Llafranc, ja estic passant entre roques, passo per algun racó amb poca aigua, a estones més que nedar, m'empenyo amb les mans.
Enfilo direcció Calella, estic dins el carril aquàtic de Palafrugell. És genial poder nedar amb la tranquil·litat de tenir un espai habilitat sense embarcacions, jugo amb els peixos i em deixo endur per les sensacions que m'ofereix una mar plàcida.
Entro dins la platja de Calella, aquest indret em sorprèn gratament, posidònia que aixopluga multitud de bancs de peixos a escassos dos metres de la sorra, arribo fins l'extrem més al sud de la platja. 
Començo el camí de tornada, és curiós, els peixos als que he estat fent fotos a l'anada, segueixen més o menys al mateix lloc, m'encanta nedar, observar i no alterar l'entorn. Vaig desfent el camí, mentre a la meva esquena, va caient el sol.

Seguiment del projecte a la pàgina: COSTA BRAVA NEDANT 

Cap comentari :