Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Aventura del 08 al 12/09/19 Volta a Girona en btt

Quatre o cinc dies i  uns 425 quilòmetres aproximadament de camins, pistes i alguna carretera secundaria per endavant. Rodant en solitari amb la BTT i el remolc, carregant tot el material necessari per aquesta aventura.
El recorregut el vaig dissenyar l'any passat i el vaig fer en sentit contrari el mes de maig. La veritat és que em va agradar molt i tinc ganes de repetir-lo, segur que hi trobo nous racons i gaudeixo de nou, dels que vaig conèixer.
La Volta a Girona a grosso modo serà:  Sant Feliu de Guíxols - Girona - Olot - Sant Pau de Segúries - Sadernes - Albanyà - Pont de Molins - Castelló d'Empúries - Llançà - Cap de Creus - Roses - Sant Pere Pescador - Palafrugell - Sant Feliu de Guíxols.
Les prediccions pinten malament. El dimarts, el tercer dia pot ser una jornada d'aiguats i tot i que la ruta és per fer en quatre dies, si n'estic un de parat, ho faria en cinc, per sort tinc aquest dia de marge.
Al no tenir bones previsions, he decidit no fer masses plans, ni etapes. Com que disposaré de tota l'informació en el palmell de la mà, quan pari a dinar, miraré els mapes i com pinta la cosa, per decidir on fer nit. L'idea és pernoctar en tenda de campanya, ja sigui en càmping o no, duré tot el necessari i equipament per a poder cuinar. Si cal sostre, hauré de buscar algun alberg o hostal.
Si les circumstàncies ho requereixen, retallaré recorregut, ja porto carregades al gps, diferents rutes per escurçar camí.
No sé com anirà, ni que acabaré fent, el que sé del cert és que m'ho penso passar bé!


Tots els escrits de l'aventura a: Volta a Girona en btt 2019

Comentaris