Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

26/08/18 Nedant amb lluna plena

La mar i la lluna, tenen quelcom d'especial, si a més hi ha un grapat d'amics, esdevé la màgia.
Entrem a l'aigua i la lluna no ha arribat, encara tenim llum de dia, tot i que per pocs minuts. La foscor ens va envoltant, pintant de sensacions cada braçada. No veiem res, ho sentim tot, sobretot tenim unes ganes boges de viure, assaborint l'instant, sense més pretensió que passar-ho bé, capturant moments de felicitat compartida.
Mentre observo la lluna des de l'aigua, recordo que no hi ha res impossible, que el realment volem, ho tenim a l'abast de la mà, només cal ser prou valent per perseguir els somnis, sabent que no són un camí de roses.
Juguem amb les onades i la corrent en contra, en el pas entre roques, del Freu. No cal veure-hi per sentir-se a casa. Alhora aprenem, gaudim de la luminescència de les algues, un autèntic espectacle que ens descobreix l'Albert.
Nedem sense pressa, no tenim ganes d'acabar. Ens parem enmig de la foscor, només trencada pels globus amb llum que duem, riem de tot i de nosaltres mateixos, la lluna està ben alçada i el seu reflex ens guia.
Trakc garmin connect

Comentaris

  1. Oye ,

    Veo el sitio web www.ultraquim.net y es impresionante. Me pregunto si el contenido o las opciones de publicidad de banners disponibles en su sitio.

    ¿Cuál será el precio si nos gustaría poner un artículo en su sitio?

    Nota: el artículo no debe ser ningún texto como patrocinado o publicitado o así


    Aclamaciones
    anto desouza

    ResponElimina
  2. Hola Antoni Desouza
    Me puedes contactar en nopucparar@ultraquim.net

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!