Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

22/09/12 NO PUC PARAR. Dia zero

Només falta un dia, per començar el repte No Puc Parar, que consisteix en córrer i/o caminar 10 km al dia, durant 100 dies consecutius, del 23/09/12 al 31/12/12. 
Li tinc molt de respecte a aquest repte, perquè és cada dia, no casi cada dia, hauré de superar dies de mandra, a la son, dies que potser no estaré del tot fi, potser sense ganes, potser algun mal de ventre, dies de dobles entrenaments, doncs no deixo de nedar, ni de pedalar, ni de fer caiac, ni de treballar de dilluns a divendres, ni d'escriure en aquest bloc, ni en la web de Triatletas en Red. 
Espero que el meu entorn, sàpiga entendre que a partir d'ara tindré menys temps per fer-ho tot i més coses a fer. Fa respecte, el fet que no tingui cap dia de descans, ni tan sols abans d'afrontar proves com els 100 km en pista de Terrassa, ni davant les 24 hores d'atletisme. 
Sóc conscient que serà molt dur, per això m'atrau, si fos fàcil no tindria cap gràcia, he de mantenir la motivació durant 100 dies, és un repte a la constància. 
Intentaré, anar canviant de circuit, aprofitant els desplaçaments per feina, el fet d'anar a travessies o qualsevol altre circumstància, per fer-ho més amè. 
Abans de començar demà, no puc deixar de donar les gràcies, als col·laboradors que confien, i amb el seu patrocini ajuden a fer que pugui ser realitat el No Puc Parar: 
Hoko, empresa de roba esportiva, formada per esportistes, que aposta per fer peces de polipropilè, que aporta gran qualitat a preus baixos. Un luxe poder fer servir aquesta tecnologia. 
Fisio Active, centre de fisioteràpia  amb múltiples teràpies naturals, al servei del benestar de les persones. Cuidaran del meu cos durant aquest 100 dies. 
Taller Alsina, taller de planxisteria per l'automòbil, amb 25 anys d'experiència. És l'equip logístic i de guàrdia, en cas d'incidència, el recolzament humà, necessari i imprescindible en el repte. 
La Peçallarga, casa rural de turisme actiu, lloc on descansar i gaudir plenament de la natura. Tot un plaer, poder descobrir les rutes que l'envolten. 
Safesport id, és una polsera de silicona, amb una placa d'acer en que hi ha gravada l'informació essencial en cas d'emergència. Seguretat passiva al meu canell. 
Gràcies de tot cor al col·laboradors, la vostra confiança i suport, és un al·licient i un incentiu per motivar-me en el dia a dia. 
Qui vulgui venir a acompanyar-me, en el primer dia del repte, hi serà benvingut, farem una ruta d'uns 14 km,  caminant, amb sortida a les 9 del matí, del diumenge 23 de setembre, a l'aparcament que hi ha darrera l'estació d'autobusos de Sant Feliu de Guíxols, que queda al costat del gimnàs La Corxera. Són unes 2h30', caminant, cal portar aigua, doncs no en trobarem pel camí.

Tots els escrits relacionats i seguiment del repte a: NO PUC PARAR

Comentaris

  1. Joaquim! Et desitjo molta sort amb aquest repte. El seguiré amb entusiasme :)

    Per cert, he vist que t'agrada llegir, coneixes l'escriptor Haruki Murakami? Aquest home té per costum córrer 10km diaris durant tot l'any. Des de que vas començar amb el teu repte em vaig recordar de ell, amb la diferència que ell "no treballa" ni practica tants esports, ni escriu un blog...

    No m'enrotllo més, El teu repte no serà fàcil però tampoc impossible!

    Molta Sort!!!!!
    Endavant, sempre endavant!

    ResponElimina
  2. Bon dia
    És l'autor del de que parlo, quan parlo de córrer, me l'han recomenat, en no molt temps el llegiré, el que passa, es que en tinc d'atrassats que van primer que aquest, però li tinc moltes ganes.

    Moltes gràcies pel suport, ja tinc ganes de començar....

    Una abraçada

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!