Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 16 i 17/06/12 Ultra Trail Emmona

Els números del proper repte són: 106 quilòmetres, 8.300 metres de desnivell positius, 8.300 metres de desnivell negatius, 36 hores per aconseguir fer-ho realitat. És pura alta muntanya, gairebé el 50% del recorregut per sobre dels 2.000m, i amb cims tant emblemàtics com el Puigmal (2.914m), el Bastiments (2.881m), el Taga (2.0140m), el Pic de l’infern (2.860m), entre altres.
Serà que m'agraden la matemàtiques, perquè aquests números em posen cardíac, ho faré en equip, amb en Lluís Tuneu, amic que porta més muntanyes a les cames de les que hi ha en el planeta, porta més quilòmetres dels que podem imaginar,  muntanyenc dels de debò, dels que caminar entre muntanyes és una part inseparable de la seva vida, ho farem caminant, haurem d'anar a l'idea, marcar un ritme alt, per a poder-ho aconseguir.
En l'edició del 2010, tot i que era un recorregut diferent i en menys hores per poder-lo fer, ell el va fer tot caminant,  vaig començar corrent, però un problema, em va fer estar molta estona parat, tenia un globus dels que fan època, vaig tardar dues setmanes en saber el que era, desprès de proves i més proves, tot indicava un bon estat físic, fins que van descobrir un petit tap de cera l'orella, que no em molestava, però que amb l'altitud em feia perdre l'equilibri, tot i això vam aconseguir acabar fora de temps,  l'organització, ens va esperar, per donar-nos l'enhorabona, fins i tot ens van guardar avituallament a l'arribada, els estic sincerament agraït, aquest any hi tornem.
És dels reptes que espero amb il·lusió, no sé si el podré assolir, tinc molt respecte a la muntanya, al recorregut en si, espero arribar amb un nivell físic òptim, en el tema tècnic vaig més justet, no tinc por al fracàs, lluitaré fins al final, ho donaré tot, d'aquesta manera, sigui quin sigui el resultat, estaré content, prefereixo haver d'abandonar en el camí difícil, que no pas fer un recorregut fàcil, la vida un desafiament constant, és superar-se.
Més informació: emmona.cat

Entrades relacionades: 

Comentaris

  1. hola,
    No se si contestarà algú, probo sort.
    Jo correré l´ emmona aquest any 2012.Serà la meva 1a ultra.
    Creus que caminant a les pujades i trotant a les baixades es pot fet en menys de 36hores els 106 km?
    Algun consell o truquillo per pasar la nit srnse dormirse? Gracies

    ResponElimina
  2. Carai, no comences amb poca cosa. Si camines a bon ritme jo crec que si, però això depen del que aguantis la velocitat.
    Porto unes quantes curses, sense dormir a la nit, truquillo, no el conec, més que sobreposar-se, tots tenim un parell d'hores en que se'ns fa molt dur, però és una part més de la prova que s'ha de superar.
    Un consell, no prenguis begudes estimulants, d'ara fins el dia de la prova, cafe, cola, etc, aixi els productes que portis amb cafeina, et faran més efecte.
    Ens veiem a la sortida.
    Una abraçada

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!