Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

17/03/12 Navegant amb vent i maror


M'encanta navegar, quan la mar està una mica moguda. Maror d'uns 75 centímetres +/-, vent força 3 (18 km/h) sostingut, amb ràfegues de força 4 (25 km/h).
Amb les onades venint per l'esquena, el caiac agafa velocitat, si apreto una mica a la palada, vola, s'ha d'estar pendent de la seqüència de les onades, de cada quan en ve una de més gran, d'aquelles que escombren i ens giren el caiac, la sensació d'anar ràpid és una passada, el vent a favor molesta una mica abans d'entrar la pala a l'aigua, en el moment de fer el gir, el vent l'empeny en direcció contraria, per sort tinc una pala estreta.
Aprofito per depurar tècnica, fer girs de 360 graus, posició pala, navegar surfejant onades i recolzaments.
De tornada, tenia les onades, juntament amb  el vent de cara, és com més m'agrada, poder mirar als ulls a la força de cel i mar, amb onadetes de les que t'aixequen la punta del caiac i un cop està amunt, el vent el vol fer canviar de direcció, és qüestió d'aguantar la palada i saber el cos del pes en el lloc idoni.
El caiac i la mar, han jugat i rigut com nens petits, quan més enfonsada es trobava la punta, venia la mar i saltava per sobre amb l'ajuda del vent que la duia fins la meva cara, fent-me entrar la sal fins al fons del cor.
És bo practicar, amb la situació controlada, amb precaucions de seguretat i no excedint certs límits, per no arribar a la temeritat, el pitjor que pot passar, és que hagi de nedar una estona i això també m'agrada.

Comentaris

  1. Quim, cada dia ets més intrèpid.
    Aquests vídeos duren poc , has de fer com en "CALLEJA" vendre producció.

    Qui es l'agosara't que s'atreveix a sortir amb un dia així?... nomès L'ULTRAQUIM!!

    D'en "Manolet"

    ResponElimina
  2. És el que fer-ho amb el movil, que la qualitat està compromesa i que no vull que es mulli, que aquest estiu, ja en vaig haver de llençar un.
    M'he de fer amb una càmera d'aquelles que van al cap i que sigui aquàtica, després si que es veuria el que és bo, m'has donat una idea, l'hauré de buscar.
    Salutacions.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!