Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

28/03/11 Tres reptes i 365 km per endavant

En un període de 15 dies, del 26 de març al 10 d'abril,  3 caps de setmana, 4 dies en moviment, uns 365 km, si tot va bé, aquest és el repte que acabo d'encetar, fa tot just 2 dies.
Està dividit en 3 parts:
1- 26/03 100 km ruta de Calella.
2- 02/04 Ultra Cako Guilleries Xtrem, uns 65 km +/-
3- 08, 09 i 10/04 CaKo o rebentes!!! 48 hores Non-Stop, espero arribar als 200 km.
Entremig, sessions de recuperació, estiraments, fisio, natació, una mica de bici, córrer i caminar, tot a ritmes  suaus.
365 és l'objectiu a assolir, però per poc que pugui, el vull superar, per quin motiu 365, doncs perquè són els dies que te un any, simbolitza, el que pretenc any rere any, dia rere dia, superar-me, anar a més, se que cada dia és més complicat, no puc entrenar més hores, no tinc més mitjans, sempre puc polir algun aspecte, però somiar, puc somiar cada dia.
Vull anar més enllà del meu límit, per trobar el que hi ha desprès, per marcar un nou repte, per seguir somiant, ho aconsegueixi o no, al final, és el de menys, l'important, són les hores que passo somiant despert, les jornades d'entrenament amb l'objectiu al cap, els moments de planificació, pensant tots els petits i grans detalls per tenir-ho tot lligat i apunt, els instants en que penso el que sentiré durant, en que preparo cos i ànima.
ALEA JACTA EST!!!

Comentaris

  1. Moltes felicitats!!!! estas a l' elit!!! quin fart de kms....
    et volia fer una consulta: per quasualitat tens calculada la distancia per mar entre Sant Feliu i Sagaro? a seguir endavant !!!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies Lluís. Hi ha uns 3.000 metres, si ho vols fer nedant avisa, quadrem agendes i ho fem plegats.

    ResponElimina
  3. moltes gràcies Quim, tu estas molt fi i jo molt verd, de totes maneres moltes gràcies, si tot va bé ens veurem a la Mallorca, però si en feu alguna per Sant Feliu ens veiem abans.molta força!!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!