Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

25/03/11 El CaKo desembarca a Sant Feliu de Guíxols

Aquest dijous 24, a la nit, en Pere, ens va fer un petit tastet de la base en que es sustenta, el CaKo, els motius i els beneficis de fer servir els pals, de manera habitual, al anar a caminar o/i a córrer.
El CaKo, està a l'abast de tothom i de qualsevol nivell, des de el que passeja per la natura, sense pressa , fins els corredors d'ultrafons.
Ho va fer amb els amics del Centre Excursionista Montclar de Sant Feliu de Guíxols. Per finalitzar l'activitat una mica de tonificació i d'estiraments, només d'acabar, ja es començava a parlar de la propera sortida, no hi ha qui ho pari!!!
Crònica del Pere. 

Entrada relacionada:

Comentaris

  1. AIXI AIXI!!!! que no pari...
    Salut i caKo!!
    Carlus

    ResponElimina
  2. ostres !!!! quines ganes tinc de provar-ho ara hem vindra millor que mai!!! molta sort !!!!!

    ResponElimina
  3. Aixo no pot parar Quim i Carlus i vosaltres teniu la culpa. Gracies Quim per estar a tot arreu, sabent que tens l´agenda a rebentar, i Gracies Mestre Carlus perque estem aprenent la ostia amb un parell de pals i perque sou uns tius collonuts!!

    ResponElimina
  4. Carlus no ho deixarem parar, la que liarem.
    Lluís, has de venir, cada dimecres a Sils a les 20:30 i a Sant Feliu, ja et comento quan hi hagi data confirmada, molt problable el dilluns 18 a la mateixa hora.
    Pere,per un bon amic, sempre es troba temps, quin bon saber fer, jo amb 10 persones davant, m'hagués tremolat la veu i el pols.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!