Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

16/02/11 100X100. Últim entrenament d'aigua

Últim entrenament de natació, cara al dissabte. Acostumo a deixar descansar el cos, un mínim de 48 hores, abans d'una tirada  de llarga distància.
2.000 metres,  és el que faig habitualment, abans de la travessies, és una estona, en que més que preparar el cos, preparo el coco, aquesta vegada 20 series de 100 metres, pendent del rellotge, per veure que tinc opcions reals d'aconseguir-ho, gravant a la memòria, bones sensacions, per tirar d'elles, durant el repte. 
La jornada del 100X100, serà llarga, pot passar de tot, però tinc el cos i sobretot, el meu punt fort, la ment preparada per gaudir de la nedada, tinc el ferm convenciment que ho aconseguiré i estic motivat per fer-ho.
Ara toca aixecar el peu de l'accelerador, no parar del tot, guardar braços, fer una mica de bici, de córrer i de caminar, a ritmes suaus, per mantenir el cos activat.
Després de la piscina, cap a la sauna, a suar una mica, amb l'única de feina de mirar, el rellotge de sorra de la paret, per controlar el temps, gran metàfora, el temps és com aquest rellotge, no importa les vegades que el giris, sempre s'escapa de les mans, l'important es aprofitar el  que tenim, l'important és l'instant present.

Entrades relacionades:

Comentaris

  1. hola Quim moltissima sort per dissabte,es l' aniversari del meu fill gran i es impossible venir.Molts anims i espero la cronica!!!!!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràciwes Lluís i moltes felicitats. Ara toca començar un cap de setmana mogudet, mogudet!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!