Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 12/12/10 Travessia de la Marató de TV3

Hi ha ocasions, en que no es pot dir que no. A tots aquells que ens agrada nedar en aigües obertes, tenim l'oportunitat de fer-ho a més per una causa soldaria com es La Marató de TV3, enguany dedicada a les lesions medul•lars i cerebrals adquirides, amb el suport i organització dels amics de Neda el Món.
Hi ha dos circuits, un de 800 i un de 3.100 metres, a moltes persones els fa mandra per la temperatura de l'aigua que es trobaran al mar, desde la meva humil experiència, us puc dir, que es dur, que al entrar al mar, sents com si et clavessin 50.000 agulles, un cop tens tot el cos submergit, els primers 5 minuts, et sents en un congelador, pensant que hi faig aquí, et venen al cap tot d'excuses per fer volta enrere, un cop passat aquests primers 5 minuts, ja està el pitjor, la ment, ja assumeix la nova situació i es molt més portable. Després ja no hi penses en la fred, la notes, però passa a ser secundari, l'important es nedar, braçada a braçada. disfrutant al màxim, tindrem el privilegi de gaudir de vistes a les Medes. Al acabar, la sensació es una passada, satisfacció, emoció a flor de pell, et sents viu, superar-se a un mateix, ens ajuda a créixer com a persones.
Us explicaré un detall personal, em dutxo amb aigua calenta fins i tot a l'estiu, em fa una mandra horrible passar fred, em costa entrar, fins i tot a la piscina climatitzada on entreno habitualment, penso que el que diferencia els nens/nenes dels homes/dones, es la capacitat d'enfrontar-nos a les nostres pors, són les ganes de superar els nostres límits, la certesa de saber que tot el que realment volem, si hi posen de la nostra part, ho podem aconseguir.
Quina millor manera de demostrar la nostra solidaritat a persones que es superen dia a dia, com són els malalts de lesions medul•lars i cerebrals adquirides, que donant el millor d'un mateix, que per una estoneta, fer com ells i superar-nos.
Ens veiem el dia 12 al mar per La Marató de TV3.
Més informació i inscripcions a: Neda el Món

Entrades relacionades:
12/12/10 Travessia de la Marató de TV3, Pròleg
12/12/10 Travessia de la Marató de TV3 
13/12/10 Travessia de la Marató de TV3. Fotos

Comentaris

  1. Hola Quim. T'haig de dir que aquesta travessa és molt divertida i interessant. Si no l'has feta mai a partir del 12 ja sabràs del què et parlo. Jo vaig fer-la a l'estiu la de 1500 i ens ho vam passar molt bé. Ànims i que et vagi molt bé!!!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Lluís. La vaig fer l'any passat dintre del triatló de l'Estartit, em va encantar, tens tota la raó, es divertida i interessant, el que més recordo es la mar de peixos que hi havia.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!